dimecres, 2 de novembre del 2011

Benvinguda


Tots ja sabeu que hem decidit celebrar que estem junts, que estem contents d’estar-ho i que tenim ganes de celebrar-ho amb la gent que sentim més a prop. Si heu entrat aquí és que heu rebut un mail i que per tant ja coneixeu tota el que diu aquí. Que quedi com a recordatori.
La data definitiva és el 9 de juny de 2012, que cau en dissabte. Serà a la tarda, així que podreu triar entre arribar el dia abans o el matí abans (bé, qui vulgui venir amb més antelació és lliure…).
Ah, i el casament és a Eivissa, per cert! Per tant, sentiu-vos lliures per buscar bitllets d’avió, perquè la data ja és segura. Pel que fa al tema hotels, mirarem de buscar-ne de qualitat i bon preu, i a veure si ens fan preu de grup; per ara, aquesta informació no la tenim, però encara és aviat i ja tindrem temps. De fet, com que molta gent ve de fora i de diversos llocs, hem fet aquest blog perquè tingueu clares les informacions importants, les opcions que teniu per transport, dormir, posar-vos guapos, etc., i evidentment per si teniu preguntes o suggeriments a fer-nos. Això no treu que encara tenim telèfon i que podem parlar en persona amb la gent que ens trobem pel carrer.
Ara de moment no hi ha res o gairebé, però ja anirem omplint. Si us hi fixeu, quan hi entreu, a la dreta hi ha un apartat que es diu “Follow me” en què podeu posar el vostre mail i us anirà avisant de les novetats.
L’única feina que us demanem és que com a mínim comuniqueu o no la intenció de venir, per anar-nos fent una idea de quants som i quants tenen complicacions, quants no volen saber res de nosaltres, etc.


8 comentaris:

  1. Perfecte Mariona, això sí que és rapidesa...

    ResponElimina
  2. La mama i jo no sabem si podrem anar; però ho intentarem.

    ResponElimina
  3. Ho entenc, papa, ho entenc. So mamon...

    ResponElimina
  4. Compteu amb nosaltres... Però això ja ho sabíeu, jejejejeje!!!!

    ResponElimina
  5. Des de Menorca no sabem com ho tindrem... és que ara hi ha pocs avions... potser necessitem quatre dies per anar i quatre per tornar, i clar... tampoc és plan de demanar deu dies de festa per un casament, no?
    per cert, puc venir de blanc, oi?? Rollo ibizenco...

    ResponElimina
  6. Què vol dir?? Home, si fa falta fletam un avió privat perquè vengueu!!!! (Existeix es verb "fletar" o me l'acab d'inventar??)
    Ja saps que es rollo ibizenco és un rollo patatero. De blanc, jo. I punt. No em sigueu bitches! hehehe

    ResponElimina
  7. Crec que sí que existeix el verb fletar! I si no, és igual, fletem l'avió ben igual!!! Hahaha
    Eh, bitch jo? No em deixes anar de blanc, d'acord! Però durem un super tocado ibizenco!! hahahaha

    ResponElimina