diumenge, 5 de febrer del 2012

Lloguer de cotxes i transport públic

Si algú vol llogar cotxe per tenir més llibertat per anar per l’illa, us recomanem anar a la pàgina www.bkrentacar.net i reservar per Internet. Si es fa prepagament creiem que us fan un descompte. Per reservar, utilitzeu el telèfon 902 200 319 o l’adreça reservas@rentacar.net. Podeu triar quan recolliu el cotxe a l’aeroport mateix i quan el retorneu.
L’altra opció és www.goldcar.es. Hem mirat preus i no estan malament. Per uns 50 euros podeu tenir-los dos dies. No sé, compareu preus i decidiu. O aneu a cop de taxi, si us heu de moure poc, però és car. Evidentment, nosaltres farem el possible per transportar gent amb els nostres propis cotxes. Amics d’aquí d’Eivissa ja us hi heu ofert, si s’ha d’anar a buscar algú, oi?
És important que sapigueu que el transport públic d’Eivissa és bastant deficient.  Però us donem aquesta pàgina: www.mobilitatxeivissa.es. Cliqueu un dibuixet d’un bus i us durà als recorreguts de les diferents línies existents amb els horaris de tot l’any. Tingueu en compte que l’aeroport és a Sant Jordi, que nosaltres vivim a Sant Josep, que els hotels que us proposem són a Sant Antoni i que la capital és Eivissa (Qui no ho sabia!? Que aixequi la mà! És per si voleu visitar-la) per tal de mirar les línies. Descobrireu que moure-us en bus necessita planificació, però és una opció.
Pel mateix dia del casament, hi haurà bus, o sigui que no patiu. Si veniu just pel casament i no teniu pensat fer gaires visites, no crec que valgui la pena gastar-vos els diners en el cotxe de lloguer.


Fins aviat. Us diem coses dels hotels o apartaments aquesta setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada