diumenge, 3 de juny del 2012

Avantmatx


Tenim una proposta per als que arribeu a Eivissa divendres o abans, i evidentment per als que ja hi sou sempre. Com que el casament és al municipi de Sant Josep però no al poble de Sant Josep, que és on vivim, i com que tenim ganes que veieu on som, proposem fer una prèvia molt informal al restaurant Es Galliner, situat al bell mig de la “city”.
Hem pactat uns 15 euros amb beguda inclosa (vi i cava, bàsicament).  Seria menjar de truita, croquetes, amanides, pinxos en general…  però el més important és que alguns us coneixeríeu i seria una bona manera de fer una prèvia del casament. Si cal, farem viatges per anar-vos a buscar abans i per retornar-vos a l’hotel després, o sigui que intentarem facilitar-vos el transport en la mesura de les nostres possibilitats.
Bé, si de cas estaria bé que ens diguéssiu els que vindreu perquè puguem comptar quant de menjar s’ha de fer… Si us plau, aneu confirmant!!
Per cert, ens han fet veure que no hem posat l'hora: cap a les 21h quedem allà a Es Galliner. Ja ens trucareu si hi ha cap problema: 606819604 (Jaume); 620753823 (Roser).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada